Vi är så där, grymt jävla bra!

Haha, vi skulle vara aktiva...jo men tjenaa.
Dagen spenderades på stranden med Amanda, Vickan, Emma och Mamma K.
Brun är jag iaf lite nu, och bränt mig på smalbenen och likaså Amanda med, vi kommer sova skönt inatt.

Kvällen bjöd på Tiljans talanger med Vickan och Amanda. Nu sitter jag och Amanda hemma hos henne, har sett på lite fotboll och övrig tv. Nu ska jag snart sova tänkte jag, så får Amanda vara upp själv om hon vill. Inatt sover jag som en gud iaf.

Och en annan sak är att vi hade världens bästa midsommar i Åminne.

Peace out J

Luminary Ones

Dagar har gått utan att jag och Julia har varit speciellt aktiva här. Har varit mer aktiv i min egna blogg. Men nu börjar det på rikigt här. Dagarna som gått har gett med sig väldigt blandade känslor. Det har varit både bra och dåligt. Bäst och åt helvete. Just nu hänger jag med Hanna hemma hos mig. Jag har fått tillbaka min dator från lagningen, så jag är glad. Jobbigt bara att alla bilder och filer är borta. Det enda som kunde förstöra min dag idag gjorde det, tyvärr. Ikväll skall jag hem till Julia och fira hennes födelsedag i förväg. PUSSI.

A

Idag är det Lördag

Ja Amanda, och vi ska skriva allt som sker i sommar, eller vissa detaljer kan vi undanhålla.

I förrgårkväll så satt jag och Vickan på strandp och såg solnedgången som bara bestod av måln. Vi fick oss en hel del skratt, mycket trevligt. Igår jobbade jag, sedan blev det kvällsmat på hp som Mamma K bjöd på. Och kvällen fortsatte sedan hemma hos Sebbe.

Nu sitter jag framför tven och funderar på om jag ska göra så som nästan alla andra svenska gör.

Peace out J


Vi är väl tillbaka nu

Jag blev superduper glad när Julia berättade för mig förut att hon tagit tillbaka denna blogg igen och jag tänker nog haka på. Känner lite lycka av denna blogg.

Jag skall få träffa Julia ikväll, det känns som länge sedan och det är faktiskt någon dag. Det kanske behövdes. Men jag saknar henne. Det blir grillat för min del ikväll, vad jag och Julia hittar på återstår ännu att se.



A

Puss

Nu är jag grym på att säga hej, varsågod, jag lägger kvittot i kassen, tar du det i handen eller vill du ha en påse och hej då med ett leende på läpparna. Jag har även lärt mig det mesta i kassan och insett att jag måste köpa ett par bekväma skor.

Efter jobbet avnjöt jag en god kvällsmat på Isolabella med pap, sis och EM.

Peace out J


Man ser det från månen

Första dagen på sommarlovet, eller räknas gårdagen som första?
Gårdagen firades med massor av tonvis kakor hemma hos Mandy tillsammans med två nötter.

Kvällen igår spenderades hemma hos Natta med Becca Hampus och Vickan (senare Amanda). Jag och Vickan som skulle käka pizza blev utan, för Byssan har tydligen bara öppet till åtta, vilken idiotisk tid får jag säga. Vi spelade kort, käkade jordgubbar och jag drack cola. Natten bestod av mat på donken som var öppet, happy och även lite bilåkande med tre herrar, trevligt.

Nu ska jag iväg och jobba.

Peace out J

RSS 2.0