Saturday night

Blev en snabbisvända i bloggen innan jag går och lägger mig. Efter lite drama så tog jag och Julia en taxi till öster och mötte upp Vic. Vi gick på bion, som var helt okej, dock lite under förväntning. Efter bion gick vi hem till Vic och såg slutet på en film och början på en annan innan jag och Julia tog oss en promenad hemåt, Isak var med på tåget en bit innan han fick för sig att han skulle cykla.
Morgondagens planer lutar åt att äta våfflor, Vic fick någon spontan idé om det. Får se om det också blir träning för min del, känns som om min förkylning skall lägga sig snart. Har gått så här i en måndad nu, snyft snyft!
Nu skall jag se om jag kan hitta någon bra film att se på innan jag somnar och imorgon tänkte jag ta en lång sovmorgon. Det kan jag behöva, är ganska ihjälpluggad.


Helena och jag. När tjejerna i klassen tog en mysig middag på isolabella

PUSS A

puss

Nu skall vi på bio, jag, Vic och Julie. Vi skall se Shutter Island, det blir nog bra. Har lite bråttom, skall hämta upp Julia och vara på bion om 20 minuter, skynda skynda. Lägger upp en liten bio outfit.


Jeansen kommer från vila och tröjan är från odd molly

PUSS A

UPP

Igår kändes allt lite pest och pina som ni kanske märkte. Jag gick hem till Julia igår och la pussel med henne och Victoria, det brukar man ju göra en fredagskväll. Gick hem och var hemma runt halv två, såg tio minuter på curlingen sen somnade jag. Dem vann i alla fall.
Idag är det bättre med mig, jag och mamma skall nog in och ta en vända på stan och äta lite lunch. Senare idag får jag se vad det blir av, det blir nog någonting bra i vilken fall som helst.

PUSS A

På djupet

Jag är som en jävla koalabjörn i lera eller något, så äckligt seg, så jag vet inte vad jag skall ta mig till. Överväger just nu om jag skall gå hem till Julia eller inte. Känner att jag inte orkar ta mig någonstans, allra helst inte med all slask som nu hamnat på marken. Tur att snön smälter, men slasken kan vi låta bli.
Jag skall väl försöka sluta vara så negativ eller något och berätta att det var trevligt hemma hos mormor, där jag varit ikväll och ätit middag. Fick ju träffa min finaste Nova igen och det var verkligen dagens lyft.
Skoldagen gick bra och rullade fram tills sista lektionen och det var där hela min dag rasade och vände till detta. Var på ganska bra humör innan.
Jag har också blivit sjukt skakig och darrhänt, jag äter och sover nog för lite. Jag går nu i dvala eller något.

PUSS A

hmmmmm

Fick väldigt konstiga sms av Julia i natt, men det finns väl förklaringar... det var ju sävefest

Blink

Kom hem för en stund sen och har precis ätit lite mat. Rolig träning idag, vi bröt mönstret med lite badminton. Jag hade glömt skorna, jag hade liksom glömt dem på form fitness igår, tur att man har så fina vänner som gick dit och hämtade dem. Tur att fina Olivia hade ett par extra, annars hade jag varit skolös på träningen idag.
Som vanligt blev jag och snön mer ovänner på vägen hem från skolan, på riktigt nu, försvinn. Jag vill ha det varmt och skönt. ah.
Slänger upp ett inlägg medans jag ännu är lite ofräsch, känns bra. Skall hoppa i duschen snart, sen se os en stund tänkte jag. Nu är allt jobbigt plugg över och det är en dag kvar sedan är det lov, jag dör så skönt!

PUSS A

varförmåstejaghaenrubrikför

Mmmmm. Mina fingar är som tio glasspinnar, jävla Julia för den dumma idén om pulkaåkning. Jag har så ont över allt. Helt ned fryst. Vi åkte ungefär tre gånger ner för backen, så det var ju väldigt värt.
Nu tänkte jag äta lite glass, blev sjukt sugen när jag det där med glasspinnarna, sen skall jag plugga. KUL

PUSS A

Ni är fina


Malin och Jag

Jag och Rickard

Jag och Mattias

Jag och Mattias igen

Detta är jag och några av mina fina klasskompisar. Dem är förstås många fler. Jag vill bara säga att jag tycker( nu höll jag på att svära) men jag tycker så vansinnigt mycket om er allihopa, alla i klassen. Ni gör verkligen mina dagar. ÄLSKAR ER

A

Street life

Skoldagen idag rullade på som vanlig, känns just nu som att alla dagar är lika varandra. Som om dagarna bara går och det händer aldrig någonting speciellt och det ligger nog lite sanning i det där. Ikväll tänkte vi bryta mönster i alla fall lite grann och åka pulka.
Kom precis hem från form fitness, jobbig träning idag. Men det behövde jag. Fick ta igen lite efter gympan, för den var inställd idag. Det var tydligen för mycket snö på taket och om man tänker tillbaka lite så har faktiskt taket i gympasalen rasat in en gång, så vi fick ha teori istället.
Nu skall jag äta lite mat och plugga konsumentkunskap, sen ringa Julia och se om det blir någon pulkaåkning, wo!

PUSS A

Solen i ögonen

Ja som sagt, jag är lite off ifrån det här med internet. Så jag får se till att blogga lite när jag är i skolan. Fast idag så tänker jag ta med datan och min mobil till Amanda och ladda båda, efter att jag tränat vill säga. Jag ska snart gå hem, sova lite. Blev ändå inte så sent hos Vickan igår. Var där och såg lite OS och så såg vi film innan vi släckte lampan och somnade. Idag, eller imorse var jag på studiebesök på gotlandsradio. Jag fick stå för alla frågor, för ingen i min grupp kan tydligen öppna käften. Men jag står ju alltid för pratet så det var inga problem. Har haft svenska prov idag också. Det gick verkligen bra känns det som. Och bilderna ifrån söndags och övriga bilder som togs i helgen. Dem kommer, lovar.

Peace out J

väntis lite

Innan jag går, så måste jag slänga upp den här

sunday bloody sunday-U2

A

natti

Jag var duktig och tog fram symaskinen för att sy igen två hål i två par byxor. Wii. Nu blir det hopp i duschen för att sedan måla naglarna och med det säger jag godnatt från mig.

PUSS A

N


min finaste

A

wake

But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake

A

Ljus

Kan stryka ännu en grej från min "jobbiga saker att göra lista" so redivisningen är över, trodde ett tag att jag skulle dö. Ville bara gå och sätta mig igen. Aldrig har jag faktiskt varit så nervös inför en redovisning och detta var bara för klassen, annars är jag ju faktiskt världsmästare på att prata men ja... Det gick helt okej i alla fall och skönt att det är över. Annars har det inte hänt så mycket speciellt i skolan, eller jo, fina Fanny var och hälsade på!
Gick hem efterk skolan och gjorde det jag gör nio gånger av tio efter skolan, jo jag gick och la mig och sov en timme. Vaknade för en stund sen och tänkte ta tag i konsumentekonomin, som jag har prov i på torsdag. Ja, ni märker. Det är mycket den här veckan.

PUSS A

:)

Blev helt plötslig sådär sjukt sugen på att glida ner på glassbaren i shorts och sandaler och äta glass. Men det känns som om jag får vänta lite med det. Som sagt, spanska provet idag gick bra och det känns skönt att i alla fall en jobbig grej denna vecka är över, nu är det bara typ tio kvar.
Sov lite för länge efter skolan idag och därför är jag hur pigg som helst. Funderar på att se på os och träna på min so redovisning som jag skall ha imorgon. Julia är på högklint tror jag, hon frågade i alla fall om jag ville med förut, men på grund av allt plugg jag har så känns det som om jag får ställa in alla utflykter denna vecka. Men fyra dagar nu, sen är det LOV. Jag dör så skönt det skall bli. Jag kan också säga att jag tror inte att ni kommer att få höra så mycket av Julia, för snart är hennes dator död och då får hon vänta tills Jenny (hennes syster) kommer hem innan hon kan ladda den igen, eller så får hon göra det här. Den du Julia, det har vi aldrig tänkt på, men tänk vad mina gråa celler kan vara bra ibland.

Måste också säga att det blev ett grymt pizza bak igår, eller bak överhuvudtaget, vi var väldigt kreativa. Lite snölek på min baksida blev det också, men det tyckte Julia att jag skulle vara tyst om. Men Julieeee, ladda upp bilderna från baket. Nu vet jag inte vad jag skall säga mer, så godnatt!

PUSS A

honey

Spanska provet avklarat och det gick bra, grymt! Nu skall jag tycka i mig kladdkaka och sova en sväng, tjing!

PUSS A

Häng i brallan

Sår vid stådatorerna i skolan med Vicky P VIKTOR och lillFelix. Vi har det ganska så trevligt...eller? En lektion kvar sedan hem till pappa. Och ikväll ska jag få massage så sjukt skönt! Ska käka mat och plugga till mitt tyska prov som kommer hållas till i f10 imorgon klockan halv elva. Någon som vill göra det åt mig så kan vi ju träffas utan för fem i halv, schysst.

Peace out J

Än en gång


Insperation









Words come easy

Sitter hemma hos Amanda. Vi gör inte så mycket, eller vi skriver cv. Igår var det jätte trevligt hemma hos Hanna. Jag Amanda Vickan och Emma rullade hemåt till Amanda vid runt tolv och spelade wii. Jag fick sällskap på hemvägen och en viss kattig N följde mig hela vägen till dörren, schysst. Vi ska snart börja baka pizza tror jag.

Peace out J


















Amanda ställer alltid in kameran på svartvitt





CITY

Ja, jag har kollat ut och kommer nog vara evigt tacksam för att Julias mamma är snäll och kör oss. Dem kommer nog snart och hämtar upp mig om jag får tag i julia någon gång, hon är så äckligt dålig på att svara i telefon. Vi skall först bort till mamma och hämta upp lite pengar och lämna hennes dator. Sen blir det en sväng på stan, kom aldrig i duschen så jag känner mig sjukt ofräsch, men det blir nog bara en snabb sväng på stan hoppas jag och inte långlunch någon stans.
Tänkte se det sjunde avsnittet av glamourama medans jag väntar. NU RINGER HON!

PUSS A

Julia- I lost it

Amanda, mamma kör oss in till stan för har du kollat ut? Nej jag kunde väl tro det. Jag gick upp klckan elva i dag, elva på en lördag...ovanligt. Ligger i soffan och ser OS och använder upp det sista batteriet på min dator och sedan är den otilgänglig ett bra tag, eller tills jag orkar och har skaffat pengar så jag kan köpa en ny sladd. Måste köpa en ny mobilladdare också, för på något konstigt sätt så försvann den igår. Puts väck. Jag ska äta lite frukost nu och sedan ringa Amanda.

PUSS

si

Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost. Kvällen igår blev inte riktigt som planerat, det blev varken någon Emily eller hockey, eller jo hockey blev det senare hemma hos Benjamin, när Sverige spelade. Det var där kvällen tillbringades. Jag skall duscha snart sen skall jag och Julia gå in till stan och se om vi hittar någonting fint till Hanna som vi skall på middag hos ikväll, måste hitta något att ha på mig, känner mig i stor kris.
Nej, nu skall jag ta tag i mig själv och duscha.

PUSS A

Pon de floor

Jadu, humöret har varit på topp idag, dock så drogs det ner lite på slöjden när jag råkade sy lite fel på min klänning, men det går att fixa till, som tur är. Annars har allting bara rullat på, låg i som en räv på hålan för att hinna klart med min argumenterande text och att designa barn, det gick goodie!
Potatisskalande blev det precis och skall snart steka lite kött och vips så har jag lagat en hel middag. Ikväll blir det nog att vara med min fina Emily, annars blir det som sagt hockey med girlsen.


PUSS A

Julia- Röda bussar

Nu ska jag ta bussen hem till Vickan, den gå sisådär om tre minuter typ. Brottom brottom. Kvällen bjuder på hockey med fanorit tjejerna, eller kanske utan Amanda och det funkar det också, fast jag ska övertala att hon ska med!! Annars vet jag inte hur kvällen styr min fötter. Det är ännu ett mysterium.

PUSS

ja

Jag är ganska bra, för jag är här nu och ni skall höra att jag faktiskt också har en anledning. För aldrig har jag nog haft så mycket plugg som jag har just nu, all min tid går åt till skolan, tyvärr och kan ni gissa vad jag skall göra nu? Jag skall till skola SÅKLART!

PUSS A

Julia- en hjärncell mindre

Länge seda...vet. Trodde Amanda var bättre än så jaa. Jag har ju anledning, ingen data. Eller mammas men lyckas man komma in på facebook har man tur! Okej, lite bättre än så är den, men jag spenderar inte så mycket tid med det. Men Amanda som minst har fem datorer i sitt hem kan väl iaf åsta komma ett inlägg lite då och då. Men nej nej, vi är dåliga båda två. Men vi älskara varandra ändå. Ska kila och andas frisk luft med en vän bakom steffen huset, ses vi där? Troligen inte.

Får väl slänga in lite sexiga bilder ifrån alla hjärtans-dag när jag kommer hem

PUSS

Julia- Uppe med tuppen

Vaken, yes I'm. Färdig fixad och allt. Till och med tid för att blogga. Bra Julia. Kommer till och med i tid till skolan. Troligen. Börjar med matte. Kul. Nej. Nu ska jag dricka saft och sedan borsta tänderna innan jag kopplar ur Ipoden för att gå till skolan.

Puss


Fotboll

Nu väntas det fotbollsturnering i skolan, förkyld som attan men det skall nog gå ändå!

PUSS A

V A J




Glad allahjärtans-dag

Gårkvällen var mycket trevlig som Amanda skrivit.
I fredagskväll var jag med Victoria och vi träffade sedan upp Oliva och gick hem till någon. Kvällen slöt hemma hos Tobbe. Somnade i Vickans säng väldigt tidigt eller väldigt sent, det beror på hur man ser på det. Idag har jag bara tagit det lugn och såg på film, Vickan kom och såg med mig. Vi lagade mat, kött, potatis och vitlöksbröd. Amanda kom sedan hit och vi åt. Orkade inte göra efterätt, sjukt mätta. Nu pratar jag i telefon med Amanda.

Peace out J


NOVA

Igår var jag som sagt hemma hos min kusin och firade hennes tjugoårsdag, mycket revligt. Kul att träffa min finaste också, Nova. Åkte sedan hem till Julieee, där jag fixade i ordning mig lite. Hennes snälla syster körde sen oss hem till August där vi tillbringade resten av kvällen, riktigt trevligt faktiskt.
Vi tog sen en promenad hem tillsammans med Isak, sen somnade jag gott.
Idag skall jag nog gå på bio med min finaste Nova, prinsessan och grodan. Wii. Ikväll blir det middag med mina tjejer, tror vi firar singellivet eller något. Glad alla hjärtans dag på er fina!

PUSS A


Keep it goin' louder

Tosdagskvällen bjöd på en bilfärd ut till högklint och Matte vi såg på film, den var ap sålig så jag struntade i att hänga med i handlingen, det blev på tok för sent och det resulterade en seg fredagsmorgon, men humöret steg under dagen och när jag gick hem från skolan var humöret på topp.
Barnvaktande blev det igårkväll, så jag bjöd hit några sköna skolkompisar som hjälpte mig att göra kvällen lyckad trots barnvaktandet, wii spel och film blev det, dem sista lämnade mig vid halv två, då intog jag sängen.
Vaknade vid ett idag, elva och en halv timmes sömn, det gilla vi de.
Nu har jag precis varit på stan för att hitta en present till min kusin som precis har fyllt tjugo, vi skall till henne ikväll, så det är där jag skall tillbringa kvällen och när jag kommer hem så tycker mina käraste vänner att jag skall hänga med dem och det lär väl bli så :)




PUSS A

One day

Hejsan hoppsan i stugan! Jag är dundertrött och dunderförkyld, så det kan väl inte bli mycket värre. Nej, men annars mår jag bra. Nationella idag kändes helt okej, hoppas det gick bra. Blev dock sjukt trött efter, tur att vi bara hade hemkundskap och bild efter. Fina Malin följde med mig hem efter skolan en stund innan hennes pappa kom och hämtade henne, vi kollade i gamla skolkataloger. Hon åker till Växjö idag för att provspela för ett fotbollsgymnasium som jag tackat nej till, hoppas det går bra för finis.

Jag sitter här och väntar på mat, dunderhungrig är jag också förresten. Vad jag skall göra ikväll vet jag inte riktigt, blir ingen träning blir det inte på grund av min dunderförkylning.
Nej nu är det mat. PUSS

A

...

Började skoldagen med matte och har sedan haft engelska. Nu hänger jag i biblioteket med Lina och Albin, har tyska snart....eftermiddagen ska jag spendera med syster min och en massa plugg.

Peace out J

Grattis Buffa!



GRATTIS HANNA NILSSON! 18år idag!!


Snurra flaskan, jag berättar vad som helst


Som Amanda redan berättat så kom Jenny hem till ön. Mamma ringde mig när jag låg hemma i Vickans säng och sov. Då sa hon att hon köpt en grej jag var tvungen att spana in. Så jag och Vickan traskade bort emot Åhlensparkeringen och ut ifrån dinsko hoppar Jenny fram. Jag var nära på att börja gråta. Vickan och jag fortsatte sedan att gå en sväng på stan innan jag somnade i hennes säng igen. Jag och Vickan skulle med Angelica och Olivia på Arobic strip ikväll men det var tydligen bara arobic så efter tio minuter gick vi. Hemma åt jag en god kvällsmat med mamma och Jenny. Vi skjutsade sedan bort mamma till öster och vi själva åkte en sväng till pappa för att överraska honom. Och resten av kvällen har redan Amanda berättat. Förutom att jag HATAR tyska just nu.

Peace out J

My side

Än en gång kommer Jenny hem till ön och överraskar. Så hon, Julia och Mia kom och hämtade upp mig förut och så åkte vi en vända till affären där dem handlade godis och jag inhandlade saker till mitt nationella prov på tre timmar imorgon. Vi åkte sen hem till Jenny och Julia, där vi umgicks lite. Jenny och Mia försvann sen iväg och då tog jag och Jula tag i oss och pluggade en sväng, blev lite engelska för min del och lite tyskeeee för Julia.
Tidigare idag var jag i skolan och som jag sa så blev det en ganska skön dag i och med att halva våran klass var borta och fixade med åttornas fotbollsturnering, då slapp vi vissa lektioner för att vi var så några.
Form fitness blev det också efter skolan, skönt att få träna. Har inte gjort det på ett tag på grund av att jag halkar på ändan hela tiden...
Nej, nu blir det att sova och tagga nationella imorgon, WO!

A

Boooom plash

Helt död. Men jag skall snart ta mig till skolan för att genomgå veckans jobbigaste dag, men jag är inte så säker på att denna dag blir så jobbig. Vem vet. Efter skolan blir det att ta sig till form fitness för en timmes träning. Julia skall komma hit ikväll och vi skall fixa klart med våra cv:n så att det kan bli något jobb i sommar.
Nej nu skall jag pallra mig. PUSS

A

rastlösa änglar och virvlande dårar

Försov mig imorse, eller mamma gjorde och det är första gången på typ ett år jag inte ställer klockan. Okej, där ljög jag första gången på två veckort ungefär. Felicias mamma försov sig också idag, och Vickans mamma...skumt. Dansade för fullt på gympan och fick moderatiskt besök på samhällsk lektionen. Efter skolan samtalade jag lite med Amanda i telefon innan jag somnade och vaknade vi fem av att pappa ringede. Tog mitt pick och pack (tyskabok) och tog bussen hem till pappa. Där käkade jag mat, glass och en appelsin. Slappade även i soffan och kollade standar programet vem vet mest, låg även på spikmattan och pratade med Vickan samtidigt som hon låg på sin spikmatta, vi konstaterade att det var oskönt. Vid nio tog jag sista bussen hem, haha skrattaretande kul det är att visbys senaste stadsbuss går fem över NIO och kvart i tio på lördagar. Hemma har jag pratat skit med Amanda i telefon, tvättat bort nagellacket på vänstratummen och konstaterade att jag lika gärna kunde ha kvar färgen på naglarna som jag målade på igår. Hey yeeeh så blev det.

Nu ska jag försöka sova, utan att hosta ihjäl mig.
Imorgon ska jag..
...gå på stan med Vickan
...gå på Arobic strip
...träffa Amanda
...skriva klart mitt CV
...hämta tyskaboken hos far och göra 700 uppgifter
...laga mat
...skriva klart min labbrapport
...bestämma fikadag med Julia
...och till sist ska jag ringa systra min

Tur att jag slutar halv elva!

Peace out J

Louis Vuitton



A

Red

Julia i telefonen samtidigt som jag försöker plugga in lite spanska glosor och bloggar. Skoldagen idag har varit så där, två nationella prov i engelska muntliga och svenska läsförståelse, plus ett till prov i engelska som jag missade förra veckan när jag var sjuk. Men annars rullade dagen på och det blev att sova en stund när jag kom hem.

Nu precis ändrades min facebook om till den nya också, så än en gång skall man vänja sig med ett nytt facebook som håller i två månader innan man får börja om och appråpå facebook så har kära Malin i min klass lagt upp så himla fina bilder på mig, eller...


Give me

A

ACNE


Ja, tack. Dem här vill jag gärna se på mina fötter.

A

We go together

Trevlig helg, mycket trevlig helg!

Idag var det skola, var hemma hos Matilda och lunchade med tjejerna på hålan. Nu sitter jag och lyssnar på musik, har somvit hela dagen och precis ätit pannkakor med mamma. Funderar på att sätta på musiken på högsta volym och sedan städa upp det sista som mamma inte plockade upp när hon städade i lördags. Kanske ska skriva ut några fina bilder och sätta upp på väggen?

Peace out J

ziiiiiiip

Nu har vi skrivit hundra inlägg, bra gjort av oss. Drömde i natt att far & son skulle vara med i melodifestivalen, kändes inte riktigt aktuellt känner jag. Jag har lite söndagsångest idag och ångest för annat, är bortbjuden på middag för att min morbror fyller år och sen har jag träningsmatch och det är väldigt tveksamt om jag hinner till båda, åh.
Så just nu sitter jag och funderar på hur jag skall göra och under tiden kan jag ju berätta om helgen. I fredags var jag och Julia hemma hos Victoria som fyllde år, där åt vi middag och hade det hemskt trevligt. Några droppade av på en stund för senare äventyr, Jag, Julia och Victoria gick hem till Hilda som också hade firat sin födelsedag och vi fortsatte kvällen där. Det blev en lyckad kväll som avslutades hemma i Julias säng, vi hann knappt säga god natt till varandra innan vi somnade.

Igår när vi vaknade så blev det en promenad hem till Julias pappa och sen hem till Victoria, vi låg i soffan och såg massor av program, som man gör en seg lördag.
Sen kom Julias mamma och hämtade oss och vi åkte en sväng förbi affären innan jag blev hem skjutsad, åt mat, duschade och fixade i ordning mig, jag bakade även en kladdkaka, sigge kom och hämtade oss och åkte bort till August där även Lukas, Love och Simon var. Men dem försvann ganska snabbt, så i natt har jag, Julia och August hängt hemma hos honom, trevligt var det.
Nu är jag sjukt trött, för denna helg har bjudit på för lite sömn, skall fixa i ordning mig nu, PUSS!

Förresten, har dem gjort om era facebook? För det verkar som om dem gjort det på dem flestas, men inte min...

A

oh ho

Nu är både jag och Julia hemma hos Victoria, Nikki, Isa och Felicia är också här. Vi sitter och pratar lite och har det trevligt. VÄRLDENS FINASTE TJEJ FYLLER JU ÅR!

PUSS A

BESO

Begravningen idag var verkligen hur fin som helst och en del tårar skulle också fällas, skönt att ta ett rikigt farväl, vila i frid nu. Efterår var det fika, sen begav vi oss mot stan igen och sen blev det också bokstavligt stan, när vi gick in och köpte present till Victoria som fyller år idag. Skall snart hem till henne med några andra tjejer och fira henne, skall försöka få pappa att köra mig bort till henne. Nej nu skall jag fixa i ordning mig. PUSS

A

Happy B-day

Idag fyller min prinsessa år!!! VICTORIA EMMA CAROLINE PETTERSSON. Firade henne prick vid tolvsalget inatt med dans, sång och godis.


Jag är fortfarande sjuk så jag skippar skolan idag... så jag pallar kvällen. Ska fixa mig nu sedan traska bort till skolan och möta Felicia, vi ska in på stan och fixa det ena och det andra. Skriver nog lite senare, typ när jag anlänt till Victoria efter stadens rundtur.

Peace out J


sommar eller?

Nu är jag vaken i alla fall och antar att Julia också har öppnat sina ögon någonstans. Skall äta frukost nu tänkte jag, duscha och byta om för att sedan bege mig med familjen til Ganthem, känns inte alls bra just nu. Men så är det. En kul sak är att jag har på något sätt lyckats vända på min i sömnen i natt och har alltså legat med huvudet där fötterna skall vara och jag har till och med lyckats få med min kuddarna.
Nu skall jag ta tag i mig själv tror jag, JAJA PUSS!

Nej men titta vad jag hitta, bilder från i somras

Jag och Julia gick efter min spontana idé att ta ner affischerna

Julia tilsammans med grabbarna från götet vi träffade

Jag och Julia på väg på nattvandring


A

Verae amicitiae sempiternae sunt


NATTI

Trots att jag är ledig imorgon så skall jag försöka ta mig i säng snart, tror dock att det får bli en skål glass först, gotti! Hade kunnat önska att jag kunde säga god natt från det här paradiset, men icke. Men god natt i alla fall våra finisar!


Domikanska republiken

A

THURSDAY

Julia, fuck you, jag har inte smittat dig. Vilken sjuk skoldag det har varit, jag har hängt runt med Malin hela dagen, hon är fan min idol. Har varit på ett grymt humör idag, kändes skönt att komma tillbaka till skolan. Men nu är jag borta från den igen, för imorgon blir det inte lika bra humör, då jag är ledig för att jag skall på begravning, känns lite down faktiskt. Men man får göra det bästa av situationen och avsluta morgondagen på ett grymt sätt istället. För imorgon fyller nämligen ett sjukt söt kisse år, nämligen VICTORIA!

Jag måste skriva oftare, för jag kan inte få med allt jag gjort i ett inlägg, det är svårt. Ikväll har jag i alla fall tränat och pluggat för den delen, men ingenting av det gick specielt bra. Koncentrationen har inte riktigt varit på min sida idag.



Resultatet av min och Malins överskott av energi idag

A

Haha!



Nu ska jag ut och gå med en nära vän.


kalla fötter och en varm panna

Både Amanda och Vickan har smittat mig, och nu har jag blivit ännu sjukare. Så jag gick hem ifrån skolan efter två lektioner, såg till så att jag fick göra min redovisning idag så att jag inte behöver gå på förmiddags lektionerna imorgon. För måste vila så mycket som möjligt för att vi ska fira Vickan imorgon! Och jag vill verkligen inte bli sämre och inte orka göra något.... Ska iallafall in med Felicia på stan imorgon och köpa presenter och annat skit.

Peace out J

Friskie

Jag har varit sjukie, men nu är jag friskie. Så äntligen får ni höra något av mig igen.
Dem senaste två dagarna har det varit sängliggande som gällt, har vaknat på morgonen, ätit frukost och tittat på vakna med the voice och somnat om. Har sen vaknat runt två och kollat på tv resten av dagen, liksom sånt man gör när man är sjuk. Nu har jag precis gått upp, börjar skolan om en timme, så sitter här och äter frukost i lugn och ro.
Julia skall förresten dö för alla bilder!

A

Bildbombning

Sitter hemma hos pappa och försöker knåda ihop ett cv, för jag ska försöka jobba (?) i sommar. Good luck! Men när jag sitter och försöker hitta mitt gamla cv så hittar jag en bra massa bilder från old stuff. Skit kul att kolla igenom, och jag känner en saknad och en glädje inom mig. Efersom att jag är så snäll så tänkte jag bjuda med mig av dem allra mest saftigaste bilderna.


Jag sommaren 07

Simon Viktor och Elin sommaren 07

Jag och Felicia i sexan

Amanda 05

sommaren 06

Felicia och Elin 06

Amanda 06

Elin och Jag sommaren 07

Amanda och Jag sommaren 07

Jag och Elin sommaren 07

Amanda 07

Jag och Felicia 05 eller 06

Peace out J

JA


dör av sommarkänslor

The world's greatest

Nu ska vi till högklint, sug på den duuu!!!


DU

Hallen var så annorlunda idag, du var inte där.

A

!

Sjukt kul helg!

RSS 2.0