JULIE

Julia suger, mamma sa faktiskt "synd att det var en boll på planen som han kunde snubbla på"

Say what


Bild ifrån Torsdags, lånad av Felicia

Up up and away

Fredagen spenderades för det mesta i säve- och södervärnshallen. Jag och Amanda gick hem till mig och åt mackor inann hon gick hem och jag intog sängen. Gårdagen sov jag bort, kelv upp lagom till middagen som serverades hemma hos pappa. Därifrån tog jag mig hem till Victoria. Vi gick till säve och kollade Amandas matcher, duktig tjej. Även denna kväll kollade vi fotboll, lite spontana grejer inträffade innan vi gick hem och åt frukos och sov. Vi gick upp vid halv tolv och drack juice. Sedan traskade vi bort emot södervärn där det helt plötsligt var intträde och vi stod där med bara kort. Så vi gjorde det bästa utav situationen och gick runt i en cirkel och lekte följa John innan min snälla far kom och lämnade pengar. Vi kollade finaler hela eftermiddagen/kvällen.

En kille snubblar på bollen och Amandas mamma vräker ur sig "synd att det var en boll ivägen"  hahahahaa.

O

Gårdagens fotboll för vår del gick inte alls bra, verkligen inte som planerat. Men vi får hoppas att det går bättre ikväll. Men för andras del gick det bra iallafall och det blev en hel del fotbollstittande inatt. Vaknade för en stund sen, klockan tre liksom, skall äta någonting snart och börja tagga!

A

Sjukt jävla kul(ont)!!

Gårkvällen resulterades med en skada på smalbenet och ett antal andra blåmärken. Dagen idag blev otroligt seg också... men sjukt kul hade vi. Och gymt många fula kort togs, jag vill inte ens kolla min kamera så jag väntar så länge som möjligt med att byta batteri. Vi tog en taxi till stan idag efter skolan, snacka om att vara trött då(?). Vi käkade max mat sedan tog jag plats i Victorias säng och kollade film/sov. Vi har även lagat mat ikväll, vilket reultatet blev F E T T. Vi ska försöka fixa någon att köra oss hem till mig och sedan vidare till södervärn där vi ska mäta upp våran tredje (?) halva, AMANDA BJÖRKLUND och kolla fotboll.

Peace out J

Sorry, I´m a lady

Ja, nu var det äntligen fredag och det kan inte bli bättre än vad det är. Kom hem för en stund sen, har ätit lite och börjat tagga för kvällen, ikväll blir det fotbollsspelade i team sportia cup. Sen inatt blir det att bänka sig i södervärnshallen för att se på pappa. Nu skall jag tagga vidare ifrån mitt bloggstopp, puss på er!

A

Hell ye

Hej. Jag är helt jävla död efter träningen. Hejdå

A

Shit happends when you parted naked



Sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Ska hem till Victoria, vi ska gå en sväng på stan och hitta något jag kan ha på mig ikväll! För ikväll är det ALL IN som gäller så det så.

Nu kommer pappa så måste rusa, får sno Vickans data sen innan jag försvinner in i dimman...

Tyskland

Nu ska jag rulla hem till Vickan.
Och i mars ska jag till TYSKLAND, så jävla kul!

Peace out J

Snökaos

Nej, det är inte snökaos ute. ELLER? Hur mycket snö som helst, det har snöat en halv meter inatt, så jag får lämna min älskade cykel hemma idag. Vaknade för en stund sen och blev ju hemskt taggad när jag kollade ut. Nej, nu får snön gärna försvinna. Skall äta lite frukost nu och sen GÅ till skolan.


PUSS

A

Rihanna - Rude Boy

 
Så sjukt snygg


För vår skull

Tänkte lägga upp ett inlägg innan jag går och lägger mig, är sjukt trött. Igår som Julia sagt så blev det bio, snabba cash närmare bestämt. Hade otroliga förväntningar efter boken, men filmen var tyvärr inte riktigt lika bra, men Joel Kinnaman kan man aldrig klaga på, han är bäst! Idag klev jag ur sängen med ett strålande humör, som drogs ner snabbt efter när jag kom på hur jobbig dagen skulle bli. Men jag hoppade in i duschen och fixade i ordning mig och tog mig till skolan. Vi har åkt skridskor på gympan idag och tur att Rickards pappa räddade med skjuts annars hade nog hela dagen varit förstörd för mig, om jag fått cykla. Nu låter jag som en gnällis och det är jag ibland, faktiskt, men oftast inte. Anledningen till det idag är för att jag är så himla arg på vädret och det tror jag fler är, det är väl klass ett varning? Efter skolan blev det att leta upp Emma för att cykla bort till form fitness och träna, skönt var det. Dock så var det inte lika skönt att cykla hem igen, såg absolut ingenting och snön hade lagt sig som två snöhögar på mina ögonfransar.
Kvällen har gått åt till att plugga för det mesta, nu skall jag läsa lite gossip girl och sen försöka somna, imorgon kommer jag vara pigg om inte annat, har dessutom sovmorgon också, PUSS!

A

2,5

Blev en sväng med Felizia Emma Olivia Johanna och Oliver idag på skidor i Svaide. Vi lyckades åka 2,5km. Vi hade en mysig fika paus på vägen. Tog ett par kort som jag tänkte slänga upp imorgon eller något. Efter skidåkningen så sov jag tills kvällsmat. Nu har jag kollat lite PH och ska snart duscha och sedan sova. Är så sjukt trött. Imorgon ska vi tagga all in!

Peace out J


update

Sjukt kul helg, som ni nog redan fattat. Tjejerna kom hem till mig i måndags och vi såg PH och käkade lite gotti. Vickan tog platsen brevid mig den natten.. Mamma var i stockholm. Igår kom hon hem, och kvällen spenderade jag med Amanda på en av biostadens salonger. Vi såg snabba cach, relativt bra och mina tårar föll även för denna film lagom PINSAMT! Men den var sorglig. Imorse så kom Markus hem till mig och lämnade min jacka och äntligen fick jag tillbaka mina nycklar. Mamma körde oss sedan till skolan eftersom att jag hade fetaste packningen. Ska ut till svaide stugan med skolan sen... Jag har kakor så det räcker.
Nu ska jag skriva lite på mitt arbete som jag inte har åstakommit något på.. lite galet oseriös med det..


Peace out J

Blinkie

Jag är uppe med tuppen ja, trodde att klockan var betydligt mer när pappa väckte mig, så jag skyndade mig upp ur sängen, men icke. Jag har inte alls bråttom, skall snart ställa mig och göra varm choklad, för vi skall ju ut med arbetsenheten i spåren idag och åka skidor.
Igår blev det hem till Julia och se ph, inget var direkt väntat att det skulle hända i det programmet. Vickan, Lina och Felicia var också där. Viktor kom och hämtade upp mig och Julia för en sväng till maxi så att det fick bli lite gotti också. Nej, nu skall jag fixa lite innan jag åker, se upp i spåren!

A

Today

Veckans första skoldag avklarad, gick fort. Lektionerna bara ramlade igenom, hade en redovisning på spanskan tillsammans med Emil som gick fantastiskt dåligt. Kom hem för en stund sen och började helt plötsligt må otroligt illa, så jag tror att det får bli en liten powernap ändå, jag som försöker hålla mig undan från det.
Ikväll blir det hem till Julia med tjejerna och se PH, GILLA!

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you


A

Kort om helgaaa

Sjuk helg eller rättare sagt, sjuk gårdagskväll. Men det var kul, trots att det slutade med drama. Vilken dramadrottning... Idag har det varit segt, cyklade till träningen som började vid fem, innan dess kan jag säga att jag inte åstadkom speciellt mycket. Träningen var inte kul... kan det vara det om det kommer fem stycken? SVAR NEJ!
Efter träningen blev det hem och duscha och äta, såg lite på jönssonligan innan Sigge kom hit och vi tog en promenad, den finisen fyller 19 år idag! Grattis till dig! Nu skall jag gå och lägga mig. PUSS


Felicia och Victoria


Julia och jag

Bilder från igår som jag lånade av Felicia

A

JOE

Ikväll skall vi visa vad vårt bloggnamn innebär!

A

Tummen upp

Igår efter skolan åkte jag hem till Amanda, där vi spenderade några timmar på hennes matta. Vi hade sjuk mycket att prata om. Kvällen kom och mamma bjöd på mat. Amanda fick även en idé att vi skulle sminka varandra, sagt och gjort! Fyfan vad fult det blev, inga make up artister här inte. Vi tog oss sedan en promenad bort till Vickan. Fast Sigge och Viktor plockade upp oss på vägen och vi hämtade upp Vickan och åkte lite bil.
Ska snart hoppa in i duschen, eller så ska jag ta ett bad. Pappa Olle har bjudit hem mig på middag till familjen Björklund ikväll, väldigt trevligt. Vad kvällen har att bjuda på återstår att se. Men Vickan och Amanda är iaf involverade.

Peace out J


Sjukt, så äre

Vad kul att Julia också kunde slänga in ett inlägg för en gångs skull. Dagen har runnit iväg och snart slutar jag, grymers skönt. Nu är det datorsalen och spanska som gäller, jag och Emil håller på att göra färfigt vårt arbete, men skall jag vara ärlig så går det inte speciellt bra. Men vi skall väl när som helst ta tag i oss själva och jobba. Men allting har bara rullat iväg idag, helt sjukt. Äntligen så har jag börjat sy på min balklänning också, gryyymt. Lite ändrade planer blev det inför kvällen också, jag och Julia skall nog äta middag hemma hos henne med hennes mamma och sen ha mysis kväll med godis och film. Sen skall jag hitta på ett äventyr eller något som livar upp oss, det är jag sjukt taggad på. Länge sen vi sågs hon och jag, det här kommer att bli bra.

A

Fredag


skooolaaa

Började morgonen med prov i ekonomi. Nu har jag lektion till ett, har haft det hela dagen. Ikväll blir det nog bio med Amanda. Snabba cash, men blir nog avatar istället. Nu ska jag iväg och äta  lunch.

Peace out J

Back on track

Okeej, jag skriver just nu för att jag ska bevisa att jag lever. Dem senaste dagarna har jag hänge med en nära gamal vän. Jag lever utan dator, eller min är just nu urladdad och som sagt har jag ingen laddare och mamma använder den andra. Jag har inte så mycket ledig tid heller, den tid jag inte går i skolan, pluggar eller sovar försöker spendera med vänner. Men jag lovar att bli bättre. Snart ny vecka med ny tag, right?
Nu ska jag nöta in lite mera Ekonomi och sedan nanna kudde sött.

Peace out J


Ge mig sommar

I get around

Torsdagen avklarad, nu är det bara fredagen kvar. Sen är det helg. Äntligen. Skolan gick fort, otroligt fort faktisk och kul var det faktisk för en gågns skull. Dock så var det inte lika kul att bli Simons mulningsoffer, men jag överlevde. Efter skolan fick datorn bli min bästa vän ända fram till träningen faktiskt. Så jag kom hem från träningen för en stund sen, sjukt kul träning. Har ätit lite och nu tänkte jag hoppa i duschen innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det förmodligen snabba cash med Julia! Toppen!

"Jag längtar tills i sommar, för då skall farmor skaffa ny katt" citerat Jacob Appelblom
. HAHA, jag dör.

A

Wo

Sjukt vilket jävla humör jag är på, hela veckan har jag varit på så otroligt bra humör. Idag är det bättre än någonsin. Jag undrar hur det blir imorgon. SHIT!



A

PAAAM boom pancake

Sjukt seg dag. Men jag lyckades hålla humöret uppe. Efter skolan cyklade jag och Farre Barre bort till form fitness och tränade, grymt jävla skönt. Dock svårt att cykla, så himla spårigt och oplogat! Kom hem duschade och lagade mat, sen kom farbror Pelle hit, har inte träffat honom på år och dar, så det var kul. Just nu sitter jag och funderar på om jag skall gå och lägga mig redan nu och jag tror att det får bli så, för jag är sjukligt trött.
Imorgon blir det veckans bästa dag och jag skall ännu en dag hålla humöret på topp, vilken vecka det varit, grym! Sovmorgon imorgon, skall bli skönt. Så jag börjar efter nio, en timme i alla fall.
Nej, nu går jag och lägger mig. Godnatt på er!



The Beatles, bara för att det har lite med dagen att göra

A

Idag är en vanlig dag

Fyfan vad segt det var att gå upp. Ännu segare var det att cykla till skolan när snön är en meter hög. Men jag var tvungen, för jag måste cykla till form fitness i eftermiddag för att komma i tid, åh. Hoppas att den här dagen bara rinner ut som sand, jag är på grymt bra humör men är grymt seg, så jag sitter bara och skrattar åt allt. Buhu.

PUSSS

A

Åh ja

Blev inget wii fit för mig, pappa ville se på handboll så jag lät honom göra det och pluggade istället, vilket nog var bra. Kollar runt lite just nu och pluggar engelska samtidigt och jag kan säga att min vill ha-lista från hm nu är lång, riktigt lång. Åh ja. Jag väntar in paradise, men lär väl somna innan dess, får seee. Vilken bloggdag det blev, vilket blogghumör jag har haft.

Pussis och godnatt på er

A

Rock that body

Det blev mat, samma mat som jag alltid lagar när det är jag som skall stå för matlagningen, jag har en sådan grym fantasi förstår ni. Fick helt plötsligt för typ en minut sen en spontan idé, jag vill ut och springa. Men hur kul är det att springa själv då... Försökte få syster min att följa med, men icke. Blev ju bara för grymt sugen på att träna, wii fit, vilken lösning, WOHO! Sen blir det att plugga på engelska glosorna, kuleee

Vi vet

Vilket grymt rasande humör jag blev på idag vid sista lektionen, inte nog med att hela lektionen var lång och tråkig, mitt arbete försvinner när jag sparar det på datorn, jag höll på att brinna upp.
Men trots det så skickar jag mitt arbete på mailen för att de om det fungerar hemma och hoppade säkert tio gjädjeskutt fram och tillbaka i köket, det fungerade. Grymt. Hade aldrig orkat börja om.
Jag klarade mig igenom världens segaste tisdag ganska bra faktiskt, vi hade prov idag på engelskan, något som alla på ön gör. Man kan vinna en resa till London för två, jag kan säga bye bye London resan... Ni förstår...
Nu skall jag laga mat, ingen annan här hemma tänker göra det verkar det som. Sen skall jag äta och läsa SOFIS MODE!


Skall be pappa skaffa en bättre kamera på sin dator också.
LOVE YOU

Bambi på hal is

Igår kväll efter jag tränat så duschade jag och åt lite innan jag begav mig hem till Hanna för att plugga, vi pluggade en timme och sen såg vi på scream 2, sjukt bra! Klockan hann bli mycket innan jag kom hem, var därför lite seg imorse, men det gick, faktiskt. Efter skolan pluggade jag med en kär vän och nu är jag hemma och åt för en stund sen. Jag är på grymt bra humör och har varit det hela dagen, konstigt, för resten av kvällen skall jag bara plugga. Oj, vilket pluggis inlägg det blev. I LOVE SCHOOL!

En midsommarnatts dröm

Lunchade hemma hos mig tillsammans med brudarna. Galet mysigt. Jag måste tillägga att lina lagade en otroligt god sås och Johanna stekte köttet kanon. Felicia gjorde äckliga mackaroner, som tur bara till sig själv. Nu väntar jag på en vän som jag ska byta några ord med.

Peace out J


Without a single sound


NI ÄR FINA


all kärlek

Lågan brinner ännu klart även fast vindarna har blåst hårt vissa dar


Jag vet att jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någon stans...

Helgen har spenderats med underbara människor, skratt, onyttigheter, syskonkärlek, sömn och lycka. Mer än så tänker jag inte beskriva den. Nu sitter jag i systers rum, och försöka spendera den sista dagen så mycket som möjligt med henne. För imorgon åker hon till fjällen i 16 veckor... Ikväll ska jag även försöka hinna med att gå till kyrkan, hem till pappa och fika och sedan en promenad med en nära vän.


Peace out J


What's your favourite scary movie?

Igår var jag som sagt och köpte nya fotbollsskor, för att mina gamla gått sönder. Så dem här skall jag ha nu under vintern på konstgräs. Vi gjorde även lite andra ärender när vi ändå var i farten. Städade lite på mitt rum när jag kom hem och roade mig med facebook, sen åkte jag bort till Hanna där det blev en mysis kväll med henne, vi satt pratade och kollade på scary movie. Nu har jag precis gått upp i sängen och tänkte äta lite frukost, senare idag blir det fotbollsträning och plugg.

A

Vakiieee

Har precis vaknat och skall snart äta frukost, sen skall jag och pappa till intersport för att köpa ett par nya fotbollsskor, för mina gamla har gått sönder, hur dem nu kan göra det...

Runaway train

Det går väl lite segt här på bloggsidan tycker jag, men uppriktigt sagt händer det inte så mycket mer för min del än skolan och träning just nu. Skolan gick som smort idag och när vi slutade kom pappa och hämtade upp mig, vi åkte till affären och pappa hämtade även några paket från posten, som innehöll lite grejer till mig, lite grejer till mitt rum, en kavaj och ett par skor. Ikväll har några tjejer varit hemma hos Hanna, vi pratade och kollade lite tv, riktigt mysigt. Nu mot tolv tiden började dem flesta dra sig hemåt, så jag hakade på och fick iallafall sällskap en liten bit. Jag tänkte roa mig med datorn en stund innan jag går och lägger mig. PUSS

A

...

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

Peace out J

Tränos

Dem senaste dagarna har plugg varit det jag spenderat tiden med mest. Idag var jag också på stan med Rickard, hjälpte honom att hitta lite kläder, blev även en inhandlad halsduk för min del, för att min gamla mystiskt bara har försvunnit. Nu kom jag precis hem från träningen, läskigt skönt att träna var det, tänkte slänga upp ett inlägg innan jag hoppas i duschen, pusspåre!

En gammal vän

Du förvånar mig

A

LUS, NEJ TACK!

Helt död, känner redan hur denna termin kommer att ta kol på mig totalt. Det löser sig, det gör det alltid. Hade lite trevligt sällskap från skolan hem idag. När jag kom hem slog jag på dator och kollade en sväng på, en av mina dagliga rutiner, facebook och bloggarna... Kladdkaka blev det också, varför inte liksom? Det blir att sova i tid ikväll, trots att jag gick och la mig i hyfsad tid igår, så blev jag väckt efter en halv timme för att min mamma inte kunde hålla sig tills imorgon innan hon fick luskolla mig, för min käraste kusin har fått löss, jag dör. Hittades iallafall inga på mig, inte denna gång. Nu skall jag luskolla mig varje dag, hu! Luskolla er, puss!

A

Rumpkaka

Idag så blev det pulka åkning på gjympan, och självklart slog jag mig. Så Jenny kom och hämtade och jag fick åka hem. Skönt att få sova. Nu ligger jag och pratar med Vickan i telefon. Snart kommer Zigge och hämtar mig snart, så det blir en myskväll på högklint.

Peace out J

Trötter

Sitter i skolan... har haft naturk. Nu ska jag ha tyska, men jag pallade inte gå och Kevin hittade inte klassen så vi kanske inte har lektion? Inte vet jag, och jag bryr mig inte särskilt mycket. Jag vill hem, hem och sova. Mysa ner mig under mina täcken och bara vara. Lyssna på skön musik och bara blund och drömma. Drömma om något som inte finns, inte existerar, och troligen aldrig kommer ske. Saker som bara förblir drömmar.
Lina svarar inte när jag ringer heller, tänkte tvinga hit henne så hon får hålla mig sällskap. Jag kan inte gå hem för det är pankakor till lunch. Nästa lektion börjar halv ett, gjympa. Utom hus, UTOM HUS?? Ja se på fan att det ska vara så, blir nog pulka ska ni se. Tråkiga lärare med tråkiga fantasier säger jag bara. Kan vi typ inte åka skidor? Det är ju lite mer ovanligt... Nej ta och rycka upp sig, och få tiden att gå så F M J slutar. Så vi kan äta, och bara hänga. Jag somnar verkligen snart.

Rörigt inlägg, skyller helt på min dåliga sömn inatt.

Peace out J


:(

Förlåt men är lite lazy och untagged

A

Still Counting

Igårkväll belv det myskväll med några nära och kära på högklint.
Nu är jag i skolan, har slutat och ska snart bege mig hemåt. På lunchen idag fixade jag och Lina ihop lite käk till oss och Felicia hemma hos mig, det blev väldigt gott. Kyckling och pasta.  

Peace out J



Med denna låt taggade jag skolanpromenade imorse.

Time

Nu blir det duscha och sova för min del, skall bli skönt, senaste dygnet har inte bjudit på speciellt mycket sömn, natti!

A

söndasångest

Kvällen igår spenderade jag med min älskade stora syster. Jag var vaken sent och hade sällskap av X på fb. Idag sova jag länge, till halv tre så jag missade kyrkan. Fast funderar på att gå dit snart, men då måste jag städa rummet först och duscha och det hinner jag aldrig på en halvtimma. Ikväll vill jag på bio, så jag smsar lite med Felicia om det nu. Får se hur det blir. Nu sitter jag i alla fall och ser på The hills och det har jag gjort hela den tiden jag varit vaken.

Peace out J


You’re gone, gone but not forgotten

Igår vaknade jag på tok för sent för att vara trött nu, vaknade runt halv fyra och det kändes ju sådär lagom kul att sova bort hela dagen och vara vaken hela natten när ingen annan är vaken.
Runt sex åkte hela familjen hem till mormor där också kusinerna var, vi åt tacos och fikade. På vägen hem åkte vi förbi hemmakväll och hyrde tre filmen, bland annat "Amarican pie- the book of love" som vi såg när vi kom hem, skall nog se dem andra två, funderar på att dra det här dygnet så att jag somnar gott imorgonkväll eller ikväll blir det ju, skall åka pulka med mina kära kusiner på dagen och sen fotbollsträning så jag lär väl somna gott ändå.

A

o m



A

YEEEE

Det är 655 steg från mig till skolan, för den som vill veta

A

Sweet dream or a beautiful nightmare

Igår när jag kom hem ifrån skolan sov jag ett litet tag. Jenny och Mia kom hem och vi satt och kollade i skolkatalogen innan vi åkte och hämtade mamma för att lämna av henne hemma innan vi åkte ut till kräklingbo till mia och hämtade lite grejer. Trevlig bilfärd med grym musik. Kvällen bjöds först på pizza sedan blev det lite tjejchill hemma hos Lina innan vi gick vidare. Kvällen kan beskrivas med många ord, båda glad och mindre glada. Men till en viss del hade jag det grymt kul, och månda diskutioner blev det. Och dem hetaste ämnena var Religion, sex, alkohol och nikotion. Det blev en sen natt eller en tidig morgon(?). Jag kom hem och slocknade direkt i min säng. Idag runt tolv kom syster och lade sig brevid mig och vi sov vidare långt in på eftermiddagen innan vi verkligen insåg att vi var hungriga. Så då åkte vi till ica MAXI och handlade mackor och lite annat smått och gott. Nu har jag syster sett på en film, the Kid. Ikväll vet jag inte vad som kommer att serveras, men finns några alternativ, och dem passar helt perfekt för en lugn kväll.

Peace out J

Another world

Kom precis hem, har varit ute och traskat i snön med Viktor och Emil. Lite kallt sådär, men det funkade. Vi åkte ner för isbacken och för Emil som varit på krogen och därför inte riktigt med i matchen gick det inte så bra, då han hade oturen att hans klocka gick sönder. Hemmakvällen spenderades framför datorn för det mesta, sen blev det en Jönssonligan på det innan jag gick ut.

Natti

A

BESTÄLLT

Detta har jag beställt ikväll




A

Fredag

Ikväll blir det en mysig hemmakväll för min del, är så sjukt trött trots att jag sovit några timmar på eftermiddagen, förstår inte riktigt vad jag tänkte när jag bestämde mig för att strunta i att sova igår natt. Var i pulkabacken förut med pappa och Nikki, nu när pappa äntligen införskaffat nya pulkor i och med att han kastade våra gamla i flytten. Tänkte kolla vidare på datorn en stund innan jag sätter på en film, får se vad det blir!

A

Tänk på vad du gör själv, innan du talar högt om andra

Back in school

Har inte sovit en blund inatt, resulterar att jag inte alls hänger med i vad som händer. Matten imorse var näst intill omöjlig. Men lite skönt känns det att komma tillbaka faktiskt. Blir skönare sen när det drar igång lite, tillbaka till vardag och rutin. Nu har jag spanska, sista lektionen, när jag kommer hem skall jag SOVA SOVA SOVA!

A

To cool for school

Är i skolan nu, första dagen år 2010! Har haft två lektioner, samhällskunskap. Nu har vi lunch och snart engelska. Idag ska jag hem och sova, och ikväll blir det nog lite party med brudarna. Gilla det stort.

Peace out J

Tagg, eller?

Helt okej träning, började med något som heter fotbollsworkout, nu blir det att duscha och sova, skola imorgon!


Snart ses vi!

A

Pink elephants and blue bears

Idag blev det en heldag på stan med syster. Jag köpte två par byxor, ett par jeans och ett par mysbyxor. Jag fick även underkläder av Jenny, tack så mycket. Jag hittade två jätte söta jeansklänningar som definitivt ska få hålla mina klänningar sällskap. Ikväll blev det god mat med mamma och Jenny. Nu håller jag på att lägga över musik ifrån datorn till mammas mobil och där ifrån skickar jag låtarna till min. Krångligt, men jag måste åka till elgiganten och införskaffa mig en sladd som jag kan ha mellan min mobil och min dator för sådan fick man tydligen inte till. Ska fortsätta med det och kolla något avsnitt av oc, sedan blir det att nanna kudden tidigt ikväll. Imorgon böjar skolan, sugigt.

Peace out J

SKÖNAST




Jag, Fanny och Felicia

A

Your love is my drug

Jag var väl inte så jättemycket bättre än Julia på att vända tillbaka på dygnet, men jag är fortfarande trött och efter en hård fotbollsträning ikväll så lär jag somna ändå.
Vi skall inviga ett nytt träningsprogram ikväll, så det kan bli intressant. Har saknat fotbollen så sjukt. Nu skall jag sitta här en stund för att sen plocka lite på mitt rum.

Vad skall ni göra idag?

A

Uppe med tuppen, eller?

Happy me, jag skulle ju sova till nio max till tio. Men eftersom jag somnade klockan halv sex i natt så kom jag verkligen inte upp imorse. Så min syster kom in och väckte mig för ungefär 20 minuter sedan, lyckas Julia verkligen. Uppe är jag iaf, och är ännu sjukt trött. Så jag hoppas och tror faktiskt att jag somnar tidigt ikv. Idag tänker jag bara ta det lugnt och avnjuta den sista lediga dan detta jullov 09/10. Det har varit ett sisådär lov. Först innan nyår var jag mycket med Lina på högklint och så var jag med alla tjejerna. Efter nyår har jag bara umgåts med min solståle Amanda. Det har blivit korta dagar med långa nätter. Har även kommit min syster väldigt nära och det uppskattar jag otroligt mycket, jag älskar dig syrran.

Nu ska jag käka något, det kurrar imagen.

Peace out J


Down

Det där med att vända tillbaka på dygnet gick ju inte precis som planerat med tanke på vad klockan är nu. Jag får helt enkelt gå upp tidigt imorgon så att jag är trött imorgonkväll. Istället för att sova så har jag dragit mig igenom dem paradise hotel avsnitt som jag missat, sen har jag roat mig med facebook. Nu funderar jag på om jag skall lägga ifrån mig datorn och sätta på en jönssonligan att somna till och jag tror att det får bli så.
Imorgon skall jag se till så att jag får lite bättre ordning på mitt rum och sen börjar äntligen fotbollsträningarna igen. Skall bli skönt. Känner att all julmat måste få försvinna nu, det är helt otroligt vad lat jag varit detta lov. Men det skall det bli ändring på.

Godnatt på er!

xoxo
Amanda

Godnatt kissekatt

Vad gör jag vaken, borde jag inte sova? Fyra oc avsnitt har jag sett, och jag funderar på ett till. Men nej jag borde sova, klockan är ställd på nio imorgon, och ingen längre sovmorgon till tio får det bli. Jag måste verkligen somna imorgon kväll. Nej skriva lite mera med Amanda på msn sedan sova.

Peace out J

Soulweeper

Nu är jag hemma ifrån pappa, eller har varit det ett tag. Där borta bjöds det på riktigt god mat, oxfilé och typ potatis, fast stekt som varit i ugnen(?). Till efterrätt blev det glass, som vanligt. Ewa-Marie fick ett pussel av pappa i julklapp som jag suttit med hela kvällen, stört beroende framkallande. Nu tänker jag byta om till myskläder och sedan krypa ner i sängen och kolla på oc eller något.

Peace out J

Take it off


WESTLIFE


What about now

Som Julia redan visat och sagt så blev det en lyckad skidtur. Ikväll för min del blir det att ta det lugnt, måste vända tillbaka på dygnet nu innan skolan börjar. Så jag skall se en film eller något och försöka somna i tid.

Dagens skidoutfit





VOK-stugan

Nu är vi hemma hos mig efter en lång skidtur. Det gick bra, vi ramlade ett fåtal gånger. Och om vi ska till fjällen kommer vi garanterat vara bäst och snyggast i skidbacken. Nu väntar jag på att Jenny ska bli klar så att vi kan åka till pappa och äta middag. Ikväll ska jag bara ta det lugn, bada med ljus och lyssna på musik.

Peace out J
















Skis

Nu sitter jag här och väntar på att Julia skall komma och hämta mig, vi skall ut och glida lite i spåren vid VOK-stugan.

Fashion


Detta vill jag ha, och detta ska hamna i min garderob inom snar framtid


och detta kommer snart

Peace out J

PUSS

Älskar att jag och Julia skrivit om precis samma sak, men så är det.

Godnatt på er!

Som isbiten på isen

Kvällen bjöd hem till Julia med paradise hotel, dubbelavsnitt, det gillar vi. När det var slut snappade vi över till någon annan kanal som bjöd på filmen "paradiset", passande va? Vi såg klart den och helt plötsligt får Julia någon spontan idé om att vi skall ha snöbollskrig. Så jag skickar sms till Viktor och undrar om han, Eric och Robin vill vara med. Vi möter sen upp dem i tallunden men inget snöbollskrig blev det, vi hittade plastpåsar att åka ner för isen med, burken blev det också på ett hört. Sen blev det en lång och kall prommenad hem, så nu sitter jag här och hoppas på att tina upp snart. Imorgon tar vi nog oss an ännu mer snö med skidåkning, det kan bli intressant.

A


Hej mitt vinterland

Nu är jag hemkommen och nästintill ihjälfrusen. Kvällen blev så att Amanda kom hem till mig och vi kollade på PH tillsammans med syster. Efter det och närmare tolvslaget gick vi och mötte Eric Viktor och Robin vid Tallunden. Där åkte vi "pulka" fast på plastsäckar. Vi lekte även burken, när Viktor fått som han velat. Fast det hela slöt med en promenad innan jag och Amande bestämde att den promenade skulle sluta hemma. Och här är jag, sittandes i min soffa. Kallt är det. Så jag tänker ta på mig pyjamas och krypa ner under ett duntäcke och ett vanligt, burra ner ansiktet och drömma sött. Imorgon tänker jag gå upp klockan elva, plocka upp lite på rummet och äta en stadig lunch innan det blir skidor med Amanda.

Natt katt J


I WANT


HM, Lindex, converse, odd molly

A

Svarta linjer

Jag sitter i soffan med syster. Har precis duschat och ätit mat. Det fick bli kyckling och pasta, gott. Nu smsar jag med Amanda och vi försöker komma på något vi kan göra ikv. Det får bli en tidig kväll eftersom att jag måste komma in i den rätta dygnsrytmen igen. Jag börjar ju skolan på fredag så det är inte så många lediga dagar kvar. Jag får ta och ringa Amanda och se om vi kommer fram till något klokt.

Peace out J


crystal clear

Känns som om Julia tagit över lite här, jag skyller på att jag har bättre saker för mig, eller något. Som Julia sagt så var det inte alls länge sen vi gick upp, för att vi promt skulle spela mario kart inatt och laga makaroner för den delen. Vi har precis ätit lite och nu skall vi försöka klura ut vart kvällen leder oss.

A


God morgon sunshine

Jag ligger i sängen medans Amanda springer runt som en dåre och städar på rummet. Skönt att det äntligen är lung och fröjd i huset, för Amandas familj är och åker skidor. Synd att Amanda är lat i allmänhet och bara vill sova, så vi ska ta skidor imorgon om vädret vill vara på våran sida vill säga. Idag har vi väl inte direkt några stora planer mer än att jag ska sätta upp Amandas klocka som hon fick ta ner inatt. Jag kan inte sova när något låter. Fast frukost vill jag ha nu!

Peace out J

Jag har en vän

Ikväll så kom ZIGGESUPERSNURR, Hannes och Hanna och hämtade oss. Vi åkte sedan och mötte Eric, Mattias och Viktor på p18. Vi åkte runt i visby innan vi bestämmde att kanske ljuset i Martebo skulle dyka upp. Men fan heller såg vi något ljus. Men nu är vi i alla fall hemma hos Amanda välbehållna efter alla sladdningar. Vi ska äta något och sedan spela lite wii.

Peace out J & A










Solbränd

Nu sitter jag hemma hos Amanda. Vi tänkte ta tag i det här med designen på bloggen. Vad vi mer ska göra ikväll vet vi inte ännu. Men det lutar emot att bara sitta hemma hos Amanda och spela Mario cart, stort gilla.

Peace out J


Hissa Calle K


Guitar gangsters and cadillac blood

Nu är jag vaken! Och det var jag faktiskt när Amanda gjorde den här bloggen med. Snart blir det maxmat troligtvis för min del, smarrigt. Men ja, här är våran nya blogg tillsammans och visst så kommer jag slänga upp inlägg i min egna blogg som inte tillhör hit. Hoppas ni gillart.

Peace out J






Välkommen till vår nya blogg!

Det är väl jag Amanda som får ta det första inlägget då Julia förmodligen ligger i sin säng fortfarande. Det här är iallafall min och Julias nya blogg. Men vi eller iallafall jag kommer fortfarande kasta upp inlägg ibland i min gamla blogg, vi hoppas på att det här blir en hit!

 

http://amandabjorklund.blogg.se
http://crazyloop.blogg.se


xoxo


RSS 2.0